Magyar Tudományos Művek Tára

Az EISZ Titkárság egész napos konferenciát szervez a Magyar Tudományos Akadémián

2016. szeptember 12-én az EISZ Titkárság a Scientific Knowledge Services céggel közösen „The use and generation of scientific content – roles for libraries” címmel egész napos konferenciát szervez a Magyar Tudományos Akadémián. Az eseményre szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődő könyvtárost, kutatót, oktatót és hallgatót.

A rendezvény a tudományos tartalmak előállítására, felhasználására, illetve a könyvtárak ezekben játszott szerepére koncentrál. Bemutatásra kerülnek olyan módszerek, amelyekkel a könyvtárak segíthetik a gyűjteményük használatát, illetve amelyekkel maguk is tartalomszolgáltatókká válhatnak. Szó lesz a könyvtárak mint open access kiadók lehetőségeiről, illetve a könyvtárak lehetséges szerepeiről az open access mozgalomban.

Meghívott előadók:

• Carolyn Alderson, JISC Collections
• Dr. Paul Ayris, UCL Library, UCL Press
• Lars Bjørnshauge, SPARC
• Jeannette Frey, LIBER
• Melanie Imming, LIBER
• Nagy Zsuzsanna, Budapesti Corvinus Egyetem, Egyetemi Könyvtár és Levéltár
• Sofie Wennström, Stockholmi Egyetemi Könyvtár

A rendezvényről bővebben az alábbi linken olvashatnak: http://eisz.mtak.hu/index.php/hu/rendezvenyek/1-the-use-and-generation-of-scientific-content-roles-for-libraries.html

Kérjük, hogy a regisztrációhoz ezt az oldalt használják: http://eisz.mtak.hu/index.php/hu/rendezvenyek/1-the-use-and-generation-of-scientific-content-roles-for-libraries/registration.html

Keresés az adatbázisban

Új Széchenyi Terv
A Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) publikációs adatbázis szolgáltatások országos kiterjesztése

Kérdése van?

Amennyiben kérdése lenne az MTMT rendszerének használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy először tekintse át a Helpdesk és a gyakran ismételt kérdések oldalait.

Ha ott nem talál kielégítő választ, az alábbi elérhetőségek valamelyikén keressen minket:

+36-70 411-0576
+36-70 411-0575